stage in london – uitgaansleven

Uit je dak gaan tijdens je stage in London

Ik werk bij GO Placements: het bedrijf dat jouw stage in London regelt, je accommodatie en zelfs je airport pick-up. Engeland is een geweldig land om je stage te doen. Het land heeft ontzettend veel te bieden op gebied van kunst, cultuur, geschiedenis en feestjes. Je zal hier nooit een saaie dag beleven. Hieronder een rijtje van de coolste, gaafste en vetste clubs en bars die jij in London kan bezoeken.

stage-london-party

Swingen tijdens je stage in London: Notting Hill Gate

In de buurt van dit station kan je tijdens je stage in London feesten in de bar ‘Trailer Happiness’. De bar is te herkennen aan de gele vis boven een anders onopvallende deur aan Portobello Road. Als je er naar binnen gaat, is het net alsof je terugreist naar de swingende jaren zeventig. Dit is een van de beste cocktailbars in London. Tijdens je stage in London zal je hier een gezellig Tiki-sfeertje meemaken. Het decor bestaat uit allerlei attributen van hoeladanseresjes en andere typische Polynesische retro-kitsch. De barmannen staan erom bekend dat ze regelmatig met vuur spelen, waarbij zo alcohol omhoog blazen onder het gejoel van de gasten. Rustig kletsen aan het begin van de avond gaat langzaam over in een bruisend dansfeest tot diep in de nacht.

stage-london-trailer-happiness

Een andere club die je in deze wijk van London kan bezoek tijdens je stage in London is de Notting Hill Arts Club. De wijk Notting Hill lijkt nu misschien wat stijfjes en zoetsappig aan te doen, maar het was vroeger thuis voor losbandige rocksterren. In deze club ga je weer een beetje terug in de tijd. Er zijn veel live optredens van opkomende bandjes en er zijn open microfoon- en clubavonden. Dit centrum van elektronische kunst voelt onvervalst creatief en op een fijne manier zelfs volks aan. De DJ draait er Latijns-Amerikaanse muziek tot Grunge; je zal hoe dan ook blijven dansen.

stage-london-notting-hill-arts-club

 

Decadent losgaan tijdens je stage in London: Kensington High Street

Er zijn zat leuke bars die je tijdens je stage in London kan bezoeken, maar deze bar, ‘Kensington Roof Gardens’, is wel heel speciaal. Boven de straten van de wijk Kensington vind je deze exclusieve club waar de welgestelde klasse zich ophoudt om te zien en gezien te worden. De adrenaline giert door je lijf wanneer de band live meespeelt op de maat van de muziek van de DJ, maar misschien wil je liever even een luchtje scheppen in de gelijknamige tuin Kensington Gardens. Je treft hier ongeveer 500 plantensoorten aan, Spaanse fonteintjes en zelfs flamingo’s. Deze club die je tijdens je stage in London kan bezoeken, is onderdeel van de grootste daktuin van Europa. Een sjieke oase om even een pauze te nemen of een nachtelijk babbeltje te houden.

stage-london-roofgardens

Retrobarretjes bezoeken tijdens je stage in London: Oxford Circus

Wanneer je stage loopt in London, dan moet je echt een bezoekje brengen aan Sketch. Hier wordt op een fijnzinnige manier gebalanceerd tussen elegantie en grilligheid. De theesalons doen je een beetje denken aan een futuristische Alice in Wonderland-wereld. Er wordt hier elektronische muziek gedraaid en je kan er allemaal fancy cocktails drinken. Het intieme sfeertje van deze bar is heel wat anders dan de drukte van de omliggende nachtclubs die je in London natuurlijk ook kan bezoeken.

 

Urban-style feesten tijdens je stage in London: Old Street

De wijk Shoreditch heeft een beetje een sjofel-sjieke uitstraling en dat merk je goede in The Book Club. Het is gelegen in een zijstraatje dat helemaal volgeplakt is met muurschilderingen en het cafésfeertje van overdag maakt in de avond plaats voor een horde feestgangers. Dit is ook de plek waar je makkelijk andere jongeren kan ontmoeten tijdens je stage in London. Wanneer je echt helemaal uit je dak wilt gaan, dan moet je naar de kelder gaan. Hier laten de klanken van de hip-hop en house je dansen tot in de vroege uurtjes.

stage-london-book-club-disco

Op de creatieve tour tijdens je stage in London: Peckham Rye

De Londonse wijk Peckham bruist van de activiteit tegenwoordig. Het Peckham-effect komt nergens zo goed tot uiting als in de Bussey Building. Wanneer je houdt van een dansje maar ook geïnteresseerd bent in creativiteit, dan moet je deze club echt bezoeken tijdens je stage in London. Ze draaien muziek voor ieder wat wils, van reggae, dance, hip-hop tot soul en funk. De ruimte is een doolhof waar niets de creativiteit in de weg heeft gestaan. Wanneer je stage in London in de zomer is, kan je hier ook dansen op het dakterras.

Ik ben er zeker van dat voor ieder wat wils zit in deze lijst met clubs en bars die je kan bezoeken tijdens je stage in London. Je kan drinken, dansen en helemaal los gaan op alle soorten muziek. Lijkt het jou het einde om stage in London te lopen? Aarzel dan niet langer en klik op ‘Vraag nu aan’ voor een gratis Skype gesprek. Hier kan je al jou mogelijkheden voor een stage in London bespreken.