Activiteiten in Londen | Engeland

Stage in Engeland

Als jij op zoek bent naar een stage in London in Engeland bij een leerzaam bedrijf, ben jij bij ons aan het goede adres! Door onze jarenlang is GO Placements in staat om voor jou een geschikte stage te vinden bij een fantastisch bedrijf in Engeland. De plaats waar jij naartoe wil, is voor ons geen probleem. Door ons netwerk hebben we banden met stage bedrijven in Engeland in Londen, Manchester, Liverpool en Birmingham. Ten eerste wordt er naar een geschikt stage bedrijf gezocht. Daarna bieden wij ondersteuning bij het vinden van accommodatie en zorgen we ervoor dat jij wordt opgehaald van het vliegveld. Alles bij elkaar kost je dit maar €500,-. Mail ons nu op info@go-placements.com of druk op de ‘Apply’ button.

Activiteiten in Londen

stage London roomijs

Als jij besluit om een stage in Londen te doen, is dat een goede keuze! Londen is een bruisende stad waar veel activiteiten te doen zijn. Niet alleen culturele activiteiten, maar ook activiteiten waar je misschien niet als eerste aan denkt. Londen is naast de hoofdstad van Engeland ook de culturele hoofdstad van Engeland. Van uitgaans activiteiten tot het bezoeken van de culturele trekpleisters, Londen biedt je alles. Besluit daarom om een stage in Londen te doen.

Culturele activiteiten in Londen tijdens je stage

Londen staat natuurlijk bekend om haar rijke verleden als hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk en Engeland. De resten daarvan zijn terug te zien in de beroemde gebouwen die in het centrum van de stad staan. Bekende voorbeelden daarvan zijn de St Paul’s Cathedral, Tower, Tower Bridge, Big Ben en Westminster Abbey. Zeker een bezoek aan de St Paul’s Cathedral is tijdens je stage in Londen het waard. Deze kathedraal werd gebouwd in de zeventiende eeuw en is één van de weinige gebouwen die niet getroffen werd door de bombardementen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Zowel de buitenkant als binnenkant is prachtig door de vele versieringen. Het is één van de geweldige activiteiten die je kan doen in Londen.
Maar ook activiteiten zoals een bezoek aan de Big Ben en Westminster Paleis zijn geweldig. Ondanks dat de buitenkant doet vermoeden dat de Big Ben en Westminster Paleis, werden beide bezienswaardigheden gebouwd en herbouwd in de negentiende eeuw. Tijdens je stage in Londen is een bezoek aan deze gebouwen één van de activiteiten die je moet hebben gedaan.

Uitgaans activiteiten in Londen

Uitgaan is natuurlijk één van de andere activiteiten in Londen. De bekendste uitgaanswijken zijn Soho en Tottenham Court Road, waar de hippe bars en cafés te vinden zijn. In deze buurten hebben kunstenaars zich gevestigd, waardoor de creativiteit hier is toegenomen. Natuurlijk zijn er ook andere bruisende plekken in Londen, maar deze wijken vormen de belangrijkste uitgaanscentra. Hier zijn echt alle genres te vinden, waar je ook van houdt. Of het nou R&B of jazz is, Soho en Tottenham Court Road hebben het. Een avondje uit of gewoon een drankje doen, het is één van de vele activiteiten die je in Londen kan doen.

stage-engeland-nachtleven

Relax activiteiten gedurende je stage

Naast de culturele activiteiten zijn er ook nog relax activiteiten natuurlijk. Na een zware dag tijdens je stage in Londen is het heerlijk om even een ritje in de LondonEye te doen. Hetzelfde geldt voor een vaartocht op de rivier van Londen, de Theems. Er zijn vele vaarmaatschappijen die het varen mogelijk maken. Het is mogelijk om een rit te maken, maar ook kan je een ritje maken op een speedboot. Naast deze activiteiten kan je ook natuurlijk in een toeristische sightseeing bus de stad verkennen. Kies één van deze activiteiten om bij te komen. Go to Londen!