Afstudeerstage Engeland

De meeste studenten zoeken een meewerkstage in Engeland tijdens hun Bachelor. Wij als GO placements kunnen ook een afstudeerstage regelen voor jou in Engeland. Wij bieden een stage aan in voornamelijk de grote steden in Engeland zoals een afstudeer stage Londen. Veel studenten vinden het een groot risico om juist de afstudeerfase van de studie in het buitenland doen. Wij zijn het daar mee eens, echter een afstudeer stage in Engeland zouden wij zeker aanraden! Jouw eerste werkgever ziet dat je een onderzoek hebt gedaan in Engeland dus ook een scriptie hebt geschreven in het Engels. Ambieer je een global leven dan is het zeer de moeite waard om een gedegen onderzoek te doen in het Engels bij een mooi bedrijf. Wij zijn met trots de goedkoopste en het beste stage bemiddelingsbureau voor Engeland.

Stage Engeland is goed geregeld via GO placements. GOplacements.com

Verschil stage en afstudeerstage Buitenland

Er zijn grote verschillen in een normaal stage programma en een afstudeerstage programma. Wij zullen meer ons best moeten doen om voor jou een geschikte opdracht te vinden. Dit wordt vaak gedaan in combinatie met een stage om jouw data te kunnen verzamelen. Het zou dus kunnen voorkomen dat je 1 dag normaal stage loopt, 3 dagen aan je scriptie werkt en 1 dag een Engels Taalcursus volgt om jouw Engels level up te graden. Tijdens jouw afstudeer stage Skype interview met ons is het dus belangrijk om aan te geven wat jouw eisen zijn en wat je graag zou willen. De meeste Hogescholen en Universiteiten willen dat een student 40 uur in de week een onderzoek doet en dit aan het eind zal presenteren aan de directeur. Ook een fantastische ervaring om tijdens jouw afstudeer stage een presentatie te geven aan een bedrijf wat een toegevoegde waarde zal zijn voor het bedrijfsresultaat. Nederlandse Universiteiten en HBO afstudeer stages hebben wij met name voor Nederlandse studenten in Engeland.

Stage in Engeland via Go placements is een fantastisch avontuur. Wij regelen een stage en huisvesting voor jou.

Type onderzoeken afstudeerstage

Wij kunnen voor elke studie in Nederland een afstudeerstage regelen in Engeland. Met name de Technische en commerciƫle studies hebben wij interessante afstudeerstages in Engeland. Wij als GO placements luisteren naar jouw en studie eisen en gaan vervolgens aan de slag om voor jou een fantastisch onderzoek te regelen. Hiernaast regelen wij uiteraard ook de Huisvesting en de begeleiding zoals een CV check. Mocht je een afstudeerstage in het buitenland een spannende beslissing vinden kunnen wij ook persoonlijk met je afspreken. Wij komen bij jou en jouw ouders eventueel langs om alles door te nemen, met name jouw stage vragen. Al onze medewerkers hebben in het buiteland een stage gelopen dus kunnen jou goed ondersteunen omdat ze het zelf hebben mee gemaakt.

Stage Londen is goed geregeld via GO placements. Wij regelen een stage en huisvesting voor jou. contact ons nu.

Procedure GO placements.

Het regelen van een afstudeerstage zal wat langer duren dan een normale stage. Het bedrijf zal jouw dan ook intensiever moeten begeleiden. Tijdens jouw intake gesprek met ons zal de beschrijving van jouw wensen erg belangrijk zijn en voor een afstudeerstage gaan wij ook graag met jouw school om de tafel om de stage in Engeland door te nemen. We zullen je via mail, skype en zelfs via whatsapp op de hoogte houden van de stappen die wij maken voor jou. GO placements staat er om bekend snel te schakelen met een fantastische, persoonlijke service! Just GO for it!

Stage Manchester via GO placements. goplacements.com