Erasmusbeurs voor stage Engeland

Zou jij heel graag een stage willen doen in Engeland?

GO Placements regelt gemakkelijk een leuke en uitdagende stage in Engeland. Wij zijn bekend en hebben contacten met bedrijven in verschillende steden in Engeland: Londen, Birmingham, Manchester, Liverpool enzovoorts. Niet alleen helpen wij jou met het vinden van een geschikte stage plaats, maar ook helpen wij jou met het regelen van accommodatie en word je opgehaald van het vliegveld. Dit kan voor slechts €500,- gerealiseerd worden! Neem gerust contact met ons op door te mailen naar info@go-placements.com of door op de ‘Apply’ knop te klikken.

Erasmusbeurs

Tijdens je stage in Engeland kunnen de kosten soms flink oplopen, daarom zou een Erasmusbeurs zeker goed van pas kunnen komen. Het Verenigd Koninkrijk doet mee aan het Erasmus programma. De Erasmusbeurs is voor studenten bedoeld die in het buitenland stage lopen of in het buitenland studeren. Het is een tegemoetkoming voor bijvoorbeeld je reiskosten of je verblijfskosten. Ben jij van plan om een stage in Engeland te volgen? Dan heb je recht op een Erasmusbeurs. Naast de Erasmusbeurs zou je ook recht kunnen hebben op uitwonende studiefinanciering. Als je in Nederland recht hebt op gratis reizen tijdens je studie, zou je ook de OV vergoeding kunnen aanvragen.

Erasmus beurs stage Engeland

Aanvraag Erasmusbeurs

De aanvraag voor een Erasmusbeurs voor Engeland zou je bij je eigen school of universiteit moeten indienen. Bij de International office van jouw onderwijsinstelling zou je alle benodigde informatie en formulieren kunnen vinden. Jouw onderwijsinstelling bepaalt zelf de deadline voor het aanvragen van een Erasmusbeurs wees er dus op tijd bij en controleer dit goed. Bij het International Office van jouw hogeschool of universiteit kun je ook terecht voor het aanvragen van een OV vergoeding voor het buitenland.

Erasmus beurs klaarmaken

De hoogte van de Erasmusbeurs

De hoogte van de Erasmusbeurs kan verschillen, het hangt er namelijk van af of je in het buitenland studeert of een stage volgt in het buitenland. Studenten die in het buitenland studeren kunnen in aanmerking komen voor een beursbedrag van €200,-. Tijdens je stage in Engeland kun je minimaal een beursbedrag ontvangen van €200,-. Dit bedrag hangt af van je eigen onderwijsinstelling. Je kunt de Erasmusbeurs ontvangen in een periode van minimaal drie tot maximaal twaalf maanden.

Erasmus beurs stage Engeland rennen

Voorwaarden Erasmusbeurs

Onderstaand vind je de voorwaarden van een Erasmusbeurs:

  • Erasmus Beurs: Je studeert aan een hogeschool of universiteit

  • Je onderwijsinstelling neemt deel aan het Erasmus programma

  • Je stage is onderdeel van je opleiding in Nederland

  • Je hebt nooit eerder gebruik gemaakt van een Erasmusbeurs voor een buitenlandse stage

  • Je stage periode duurt minimaal drie maanden en maximaal twaalf maanden

  • Je volgt een fulltime buitenlandse stage

  • Je onderwijsinstelling dient je stageperiode in het buitenland te bevestigen

  • Het stage bedrijf en je onderwijsinstelling dienen een leerovereenkomst te teken

  •  Je onderwijsinstelling bepaalt welke studenten in aanmerking komen voor een Erasmusbeurs en zij bepalen de deadlines van de aanvraag periode

  • Een buitenlandse stage is een investering in je toekomst en je zult tijdens je stage periode in Engeland veel ervaring op doen.

Door middel van het aanvragen van een Erasmusbeurs voor Engeland, OV vergoeding in het buitenland en een uitwonende beurs zul je financieel gezien met een gerust hart je stage periode in Engeland ingaan. Maar wees op tijd met het aanvragen van de betreffende documenten. GO for it!