Halloween Engeland

Stage engeland en griezelige halloween feesten!

Laat je niet kennen! Waar ben jij het bangst voor? Spinnen? Hoogtes? Bij stage-engeland halen we alles uit de kast.
Één ding is zeker! Dit wordt de griezeligste en leukste activiteit tijdens jouw stage in Engeland. Halloween is een feest dat je zeker niet mag missen. Stage-engeland regelt voor jou de leukste stage. De duistere halloween feesten gaan door tot diep in de nacht. Uiteraard heeft stage-engeland ook activiteiten voor niet-party-animals. Daarom kunnen ook de griezelige kampvuren jouw halloweennacht compleet maken.
stage-engeland-halloween-engeland-kostuum-feest

De engelse geschiedenis van halloween

Halloween is oorspronkelijk een heidens feest dat rond het eind van oktober gevierd wordt in Engeland, Schotland, Wales en Ierland. Vanuit de geschiedenis geloofde men dat rond deze tijd van het jaar de geesten weer ‘tot leven’ kwamen en over straat liepen. Gebruikelijk was dat je een eng kostuum aantrok zodat de geesten je niet zouden herkennen. Het is ooit verboden geweest in Engeland om Halloween te vieren, maar gelukkig mag dit inmiddels weer. Reden voor een feestje op maat voor elke student!
stage-engeland-halloween-engeland-pompoen-eng

Kledendracht tijdens Halloween

Dit is HET moment om alle mede studenten van stage-engeland beter te leren kennen. Hoe leuk is het om je te verkleden als een heks, zombie of als superheld?! Jaarlijks is er veel animo van mede stage studenten voor deze activiteit van stage-engeland. Dit wordt een prachtige tijd om nooit meer te vergeten.
Naast de verlichting buiten, zijn mensen ook creatief geworden met eten en drinken. Zo heb je hapjes die op afgesneden vingers kunnen lijken en drankjes die je doen denken aan bloed. Het internet staat gelukkig vol met tutorials, filmpjes en blogs over hoe je zelf het engste feestje op kan zetten tijdens de stage in Engeland. Goed griezelen dus!
stage-engeland-halloween-pompoen-cake-snoep

Griezelige kampvuren met je medestudenten

Bonfires, ofterwel kampvuren, zijn enorm tijdens Halloween. Alle studenten van stage-Engeland komen bij elkaar rond een enorm kampvuur. Het vuur begon om heksen en monsters weg te jagen, maar is inmiddels dient het alleen voor de gezelligheid. Vaak beginnen de feesten hier voordat alle studenten naar de clubs in de stad gaan. Een onvergetelijke ervaring tijdens je stage in Engeland.
stage-engeland-halloween-kostuum-zombie

Spookhuizen

Tijdens jouw stage in Engeland is het ook mogelijk om de donkere gangen in te gaan van het spookhuis in Londen. Dit is een van de engste spookhuizen in heel Europa. Vergeet je camera niet want deze ongelofelijke momenten wil je niet meer vergeten. Samen met je mede studenten beleef je een van de leukste avonden.
Naast het halloween avontuur zal je de andere stage studenten van stage-engeland steeds vaker tegen komen. Het is zeker aan te raden om deel te namen aan de activiteiten van stage-engeland. Naast halloween regelt stage-engeland nog vele andere activiteiten.
Ben jij niet bang en durf je deel te nemen aan een van de bovenstaande activiteiten? Dan zal je Halloween nooit meer het zelfde zijn! Grrrrrrrrrr… en tot snel!