Stage Engeland

Voor een stage in Engeland bieden wij een goedkoop servicepakket aan. Wij hebben honderden studenten al geplaatst en kijken er naar uit om ook voor jou een mooie stage in Engeland te regelen. Het voordeel in Engeland is dat je geen Visa hoeft te regelen als Nederlandse student wat je enorm veel geld scheelt. Onderstaand willen wij je wat meer informatie geven over de prijzen tijdens een stage Engeland.

Procedure Stage Engeland

1.Na een GRATIS Skype/telefoon gesprek met ons hebben wij alle informatie om voor jou aan de slag te gaan. We zouden graag jouw CV + Motivatiebrief willen ontvangen om aan de slag te gaan.
2.Wij sturen een factuur van 250 euro voor een stage in Engeland. No Cure, No Pay. Dit betekent, wanneer wij geen stage regelen in Engeland volgens de eisen van jouw school, gestelde deadline krijg je alleen de Pre Payment terug. Kortom, je betaald alleen wanneer wij leveren!
3.Wij komen met een voorstel, Na een Skype meeting tussen jou en het bedrijf wordt een GO vanuit jouw school geregeld en dan is de basis service rond.
4.Wij sturen een final Payment factuur van 250 euro, waardoor het service pakket aan ons betaald is. Belangrijk: Zeg jij de stage af krijg je alleen de aanbetaling terug en niet het gehele bedrag omdat jij de service cancelled en niet wij, vinden wij logisch.
5. Wij regelen de laatste service aspecten zoals de huisvesting en begeleiden jou tijdens het gehele proces. Hierna is alles geregeld en kan jouw stage avontuur beginnen in het mooie Engeland.
stage-engeland-proces-kaart-hoof-pagina

Stage service contract GO placements

Voor jouw ouders is het belangrijk om te weten dat alles netjes is geregeld.  Wij sturen jouw bij inschrijving een service contract waar alles zwart/wit staat betreft het service pakket van 500 euro. Hierdoor kom je niet voor verassingen te staan. Tevens krijg je een contract voor de huisvesting. Hierdoor zijn wij van mening dat we aan alles hebben gedacht voor een mooie periode tijdens jouw stage in Engeland. Wij zullen er alles aan doen om jou te helpen en willen hierbij extra aangeven dat wij een bemiddelingsbureau zijn. Wij zijn dus niet verantwoordelijk voor het behalen van jouw stage, huisvesting, vlucht issues, hoogte van stagevergoeding. We betalen de aanbetaling terug na 30 dagen als we je niet kunnen plaatsen, dit gaat netjes in overleg met ons.
stage Engeland mbo studeren

Stagevergoeding tijdens een stage

Wij snappen dat je een student bent en daarom niet veel te besteden hebt maar wel wil genieten. Hierdoor proberen wij altijd rekening te houden met jouw kosten. Bekijk de pagina over de Erasmus beurs over de opbrengsten. Wij zijn niet verantwoordelijk over de hoogte van de stagevergoeding. Tijdens je stage in Engeland krijg je meestal wel een vergoeding en/of accommodatie/maaltijd vergoeding. Wij linken je aan het bedrijf en met hen zul je zelf de stage vergoeding bespreken.
stage Engeland Telefoon Cel

Algemene kosten

Een stage Engeland is goed te betalen doordat je niet veel kosten kwijt bent aan een vliegticket. Ook krijg je een erasmusbeurs, uitwonende beurs en kan je je OV kaart inleveren, 100 euro per maand krijg je dan. De huisvesting is de duurste kostenpost. In londen ben je gemiddeld 4 a 500 euro kwijt voor een studentenkamer. Verder moet je ongeveer rekening houden dat de kosten in levensonderhoud ongeveer 10% duurder is dan in Nederland.

Inclusief GO Engeland pakket:

* Stage bemiddeling
* Persoonlijke assistentie tijdens je stage via Whatsapp
* CV Check
* Huisvesting begeleiding
* Lokale simkaart, indien gewenst (excl. Simkaart aanschaf kosten)
* Lokale ophaalservice vliegveld , indien noodzakelijk is (extra kosten)

Exclusief GO Engeland pakket:
* Vliegticket, kosten ongeveer 100 euro retour
* Huur accommodatie, ongeveer 4 a 500 euro per maand
* Verzekeringen, kosten reisverzekering ongeveer 10 euro per maand
– Eten & drinken, ongeveer 3 a 400 euro per maand
– De hoogte van stagevergoeding zal niet onze verantwoordelijkheid zijn.