Stage in Engeland

Wil jij als hbo student heel graag stage lopen in een stad in Engeland? GO Placements kan de perfecte hbo stage in Engeland voor jou vinden door onze banden en samenwerkingen met bedrijven in Engeland. In vrijwel alle steden in Engeland is het via ons mogelijk om een hbo stage te doen. Denk bijvoorbeeld aan Manchester, Liverpool, Birmingham, Newcastle en uiteraard Londen. Niet alleen vinden wij een fantastische hbo stage voor jou, maar ook gaan wij op zoek naar huisvesting en zorgen wij voor een airport pick-up in Engeland. Kortom, wij zorgen ervoor dat je jouw hbo stage en jouw vrije tijd in één van deze stage steden in Engeland memorabel zullen zijn. Voor een geheel hbo stage pakket betaal je slechts €500,-. Contact ons nu door te mailen naar info@go-placements.com of door te drukken op de ‘Vraag nu Aan’ button.

Hbo stage in Engeland

Tijdens jouw hbo studie is het soms moeilijk een geschikte stage te zoeken. Veel hbo studenten hebben niet de contacten om een leerzaam stagebedrijf te vinden in bijvoorbeeld Engeland. Daarbij spreek je misschien de taal van het land nog niet. Dit is de reden waarom GO Placements er voor jou stage in Engeland is. Wij zoeken niet alleen een mooie en educative hbo stage, maar ook kun jij je bij ons aanmelden voor een extra taalcursus of andere activiteiten. Onderstaand vind je een paar bedrijfstakken waar jij je hbo stage zou kunnen doen in Engeland.

Online marketing hbo stage in Londen

Londen is de hoofdstad van Engeland en staat natuurlijk al lange tijd bekend als wereldstad waar alle beroemde bedrijven en ook alle sectoren te vinden zijn. Daarbij zijn er de laatste tien jaar veel online marketing start-ups bijgekomen. Veel van deze startende bedrijven zijn gevestigd in hippe wijken. Dit betekent kansen voor hbo studenten die een online marketing stage willen doen in Engeland. Door onze ervaring met online marketing bedrijven in Engeland kan GO Placements jou helpen met het zoeken naar zo’n hbo stage in bijvoorbeeld Londen. Andere HBO stage plekken in Engeland zijn ook mogelijk natuurlijk.

Hbo stage Logistiek in Manchester of Liverpool

In tegenstelling tot Londen zijn Liverpool en Manchester altijd steden geweest waarbij het van oudsher meer draait om de industrie en logistiek. Zeker in de negentiende eeuw floreerden deze sectoren. Door de haven van Liverpool en de vele distributiecentra in Manchester is er logistiek gezien nog altijd veel te regelen om het vervoer zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Daarom zijn er veel mogelijkheden voor hbo studenten die een stage logistiek zoeken in Engeland. Natuurlijk is het mogelijk om deze stages in Liverpool en Manchester te doen, maar ook in andere steden van Engeland vind je dit soort hbo stages. Contact ons snel!

Technische en onderzoek hbo stage in Birmingham

Na Londen is Birmingham de grootste stad van Engeland. Van oudsher staat deze stad in de West-Midlands bekend als een productie- en ontwikkelingscentrum. Daarmee is Birmingham een grote stad op het gebied van technische banen, wat betekent dat er veel kansen zijn voor studenten die op zoek zijn naar een technische hbo stage. Of dit nou op het gebied van werktuigbouwkunde of constructie is, Birmingham heeft het. Daarbij is deze stad met vijf universiteiten een waar onderzoekscentrum. Deze universiteiten hebben veel banden met het bedrijfsleven, waardoor er veel kansen zijn voor studenten die op zoek zijn naar hbo stages in Engeland. Wil je meer informatie over stages in de Engeland? Mail ons snel!