Stage Engeland

Ben jij op zoek naar een stage in Engeland? Dan ben je hier aan het juiste adres. Stage Engeland.nl is gespecialiseerd in het vinden van een stage voor jou in Engeland. Door middel van onze ervaring en expertise in stages in Engeland en onze connecties in het Engelse bedrijfsleven weten wij hoe we een stage voor jou kunnen regelen. Daarnaast helpen wij jou met allerlei bijzaken als accommodatie en vervoer. Voor 500 euro bieden wij jou een stage aan die perfect past bij je profiel past en voldoet aan je eisen. Dus schrijf je gauw in bij ons voor een stage in Engeland! Just GO for it!

Waarom een stage in Engeland?

Engeland heeft een goed lopende economie en een dynamische en gedreven bedrijfscultuur. Daarnaast heeft Engeland veel etiquette in het bedrijfsleven waar je als student veel van kunt leren. Engeland is dus als stage plek vooral geschikt voor studenten die veel willen leren en hun niveau van Engels willen verbeteren. Het land heeft veel grote steden met belangrijke industrieën. Met Londen heeft Engeland bijvoorbeeld het financiële hart van de wereld. Daarnaast heeft Engeland een grote industrie met o.a. een grote chemische, Farmaceutische, technische en financiële sector. Producenten als Airbus, Rolls Royce en andere fabrikanten vinden hun kantoren en fabrieken in Engeland. De industriële sector is vooreen zeer groot deel gesitueerd in de ‘Midlands’ letterlijk het midden van het land. Deze regio heeft dan ook zeer veel bedrijven met kantoren waar je als student een stage kunt vinden.

Stage Engeland Vlag

De Engelse Economie

De economie van Engeland is het grootste ten opzichte van de vier landen die samen het
Verenigd Koninkrijk vormen, de wereldstad Londen is drijfveer van de Engelse economie als
geheel. Londen behoort tot een van de grootste financiële steden van de wereld. De aandelenmarkt in Londen groeit mee met services, administratie en financiële sectoren. Engeland biedt geweldige stage plekken in een bloeiende economie in bijna alle studie richtingen die jij maar kunt bedenken, van financiële tot engineering stages. Wij zullen de droom stage voor jou vinden in Engeland!

Stage Engeland vergaderen

Taal

In Engeland is de voertaal uiteraard Engels en het wordt dan ook in het bedrijfsleven op een hoog niveau gesproken. Een stage in Engeland is daarmee ook een uitgelezen kans om je Engels te verbeteren en de Engelse taal in het bedrijfsleven toe te passen en het op een bedrijfsniveau te leren tijdens je stage. Een stage in Engeland bied je daarmee extra kwaliteiten die je kunt toepassen in je latere carrière.

Cultuur geschiedenis

In Engeland zijn ontzettend veel activiteiten te doen. Je kunt er ontzettend leuk uit gaan en Engeland barst van de cultuur. Veel steden hebben prachtige musea met mooie Britse kunst en prachtige ouwe kerken en architectuur. Het weer mag dan niet altijd zonnig zijn maar Engeland heeft wel prachtige Britse natuur met bossen en heuvels waar je een middagje prachtig kunt mountainbiken of hiken naast je stage. Verder ademt Engeland voetbal en het is dan ook zeker de moeite waard om tijdens je stage een Engelse voetbal wedstrijd mee te pakken tijdens je stage.

stage Engeland Telefoon Cel

Nachtleven

In de grote en ook minder grote steden zijn er veel uitgaansgelegenheden waar de avond gevierd kan worden tijdens je stage in Engeland. Engeland is dan ook wel het land van de ‘pub’ en die zijn ook overal in het land te vinden. Ook tellen de grotere steden als Newcastle, Manchester, Liverpool en Londen vele nachtclubs die tot laat in de nacht open zijn. Dus mocht je zin hebben in een pint na een harde dag zwoegen op je stage dan is Engeland uitermate geschikt voor jou.

Stage Engeland nachtleven

GO for it!

Engeland heeft ontzettend veel te bieden tijdens een stage. Het land heeft een sterke bedrijfscultuur en het niveau van de Engelse taal ligt er ontzettend hoog. Deze twee stage elementen zorgen dat jouw stage een stage is waar ontzettend veel aan hebt in je toekomstige carrière. Verder heeft Engeland een bruisend nachtleven, prachtige natuur en een rijke geschiedenis om te ontdekken tijdens je stage. GO Stage Amerika kan voor jou de perfecte stage regelen in Engeland waar jij een toptijd zult hebben en alles

uit je stage haalt. Voor 500 euro zorgen wij dat jij de stage krijgt die perfect bij je past en leerzaam zal

zijn.

Beschikbare Stages in Engeland:

 • MARKETING STAGE IN ENGELAND

 • LOGISTIEK STAGE IN ENGELAND

 • E-COMMERCE STAGE IN ENGELAND

 • TOERISME STAGE IN ENGELAND

 • TECHNIEK STAGE IN ENGELAND

 • VERKOOP STAGE IN ENGELAND

 • VASTGOED STAGE IN ENGELAND

 • HOTEL STAGE IN ENGELAND

 • EVENEMENTEN STAGE IN ENGELAND

 • PROJECT MANAGEMENT STAGE IN ENGELAND

 • PERSONEELSMANAGEMENT STAGE IN ENGELAND

 • ACCOUNTANT STAGE IN ENGELAND

Stage Proces

stage Engeland proces kaart 

1: Vul je gegevens in | 2: Gratis Skype gesprek | 3: Zoeken stage |4: Droomstage gevonden!