Stage Engeland – Tips voor vertrek naar je stage

Reizen naar Engeland

Je hebt of wilt graag een stage lopen in Engeland. Helemaal top, wij gaan dat voor jouw regelen. Wij zullen de zorgen voor je uit handen nemen om een stage in Engeland te vinden. Hiermee kan jij de tijd krijgen om je goed voor te breiden en de leuke dingen en uitstapjes te plannen. Wij geven in deze blog een aantal tips te voorbereiding van jouw trip met het stage Engeland programma. Het zijn een paar handige tips zodat jij niks vergeet en zeker weet dat je lekker zonder zorgen aan jouw stage Engeland kan beginnen. Ze helpen je puur als checklist om de belangrijkste dingen niet te vergeten, je mag ons ook altijd contacteren als je verder nog vragen of nu heel veel interesse hebt in een stage Engeland. Vraag nu een gratis skype gesprek aan voor meer informatie.

stage engeland stonehenge

Tip 1: goedkope reizen naar vliegen

Aangezien we in Europa de geweldige vliegmaatschappij Ryanair hebben, kan jij erg goedkoop een vliegticket naar Engeland boeken vanuit Eindhoven. Daarnaast biedt een andere maatschappij genaamd Easyjet ook aantrekkelijke aanbieding voor een vliegticket naar England. Houd alle deals goed in de gaten want soms heeft KLM zelfs lage prijzen voor een vliegticket op en neer naar England. Hoe dan ook over het algemeen heeft Ryanair de goedkoopste vliegticket naar Engeland.
Trein
Als je niet graag vliegt of zeker wilt weten dat je al je bagage mee kan nemen dan is de optie om met de trein te gaan ook goed. Helaas zijn er niet veel verschillende bedrijven op het gebied van trein reizen en daardoor zijn de prijzen van een trein ticket al snel redelijk prijzig. Maar met de trein kan je al snel meer spullen mee nemen. Overweeg je opties dus goed en plan vooruit om bij je stage Engeland te komen.

stage Engeland Underground

 

Tip 2: Openbaar vervoer

In Engeland hebben ze een vergelijkbare pas als in Nederland voor het openbaar vervoer. De pas in Engeland heet de Oyster Card, je kan met deze kaart met de metro, bus en trams reizen. Voor de kaart betaal je eenmalig ongeveer 5 pond en kan hem daarna bij een van de automaten zelf op waarderen. Ook bieden ze in Engeland de Travel Card. Met deze kaart zou je onbeperkt kunnen reizen, maar of het nu zo zeer voordeliger is blijkt uit de hoeveelheid jij moet reizen naar je werk en voor andere dingen. Je hebt de mazzel als je bijvoorbeeld je stage in London doet dat door de hele stad een Metrolijn aangelegd is. Het is zeer uitgebreid een de mensen in London maken er dan ook volop gebruik van. Het is een van de goedkoopste en efficiƎnte manier om door London te reizen. In het begin is het effe uit zoeken hoe het systeem in elkaar zit maar na een tijdje weet je niet beter tijden je stage Engeland programma.

stage Engeland metro

Tip 3: De elektriciteit

Als je nu eenmaal naar het buitenland gaat zal je ervaren dat stopcontacten inderdaad anders zijn dan in Nederland. Neem daarvoor een wereldstekker mee die gewoon te koop zijn bij de anwb. Neem deze ook mee naar je werk als je je eigen laptop moet mee brengen. Dan kan je nog altijd je laptop opladen, neem het zekere voor het onzekere.

Tip 4: Pinnen!

Ondanks dat Engeland net uit de EU is gestapt hadden ze altijd een andere munteenheid namelijk de pond. Ik adviseer altijd om een paart euro bij het transwisselkantoor te wisselen zodat als je eenmaal er bent gewoon iets van geld hebt. Wie weet doet je pinpas het niet meteen. Je kan eigenlijk wel altijd bij de meeste pinautomaten pinnen gelukkig. Het schijnt wel dat niet in alle restaurant of winkels je pinpas word gepakt omdat ze in Engeland een net iets andere soort pinpas hebben, dus zorg eigenlijk gewoon altijd dat je genoeg cash bij je hebt voor het geval dat hij je pinpas niet pakt.

Tip 5: de toerist uithangen

Ze hebben een pas in London waardoor je veel korting krijgt op toeristenattracties met je stage Engeland programma. Je is dan ook echt een aanrader om deze pas voor vertrek online te bestellen. Het geeft ook nog eens korting als je met het openbaar vervoer rijdt. De pas word dan veilig bij je thuis in Nederland bezorgt. Verder krijg je in Engeland altijd (ook zonder pas) gratis toegang tot musea. Als je kan voorstellen heeft London erg veel mooi musea om effe naar binnen te lopen, het is toch gratis.

stage Engeland musea

Tip 6: niet te veel zorgen

Verder is het belangrijk om je reis natuurlijk te plannen maar ook niet te veel zorgen te maken. Je zal een geweldige tijd hebben met het stage Engeland programma. Het is ook belangrijk om te onthouden te relaxen zodat je optimaal van je tijd in Engeland kan genieten. Wij zijn ook altijd beschikbaar als je vragen hebt en zijn altijd bereid je te helpen als je ergens niet uitkomt. Zo nu je spullen pakken en denken aan de leuke dingen die Engeland te bieden heeft zoals een bruisend uitgaansleven, ongekende mooie gebouwen en parken. Vraag nu een gratis skype gesprek en wij beginnen aan het werken voor jouw droom stage.

stage Engeland Bier