Stage in Engeland

Heb jij altijd al stage willen lopen in Engeland? GO stage Engeland kan het regelen voor jou! Door ons netwerk in Engeland kunnen wij een leerzame stage voor jou in Engeland realiseren. Het maakt niet uit bij wat voor bedrijf je stage zou willen lopen, het is allemaal mogelijk. Hetzelfde geldt voor jouw voorkeur van stage steden in Engeland. Of je nou in Manchester, Newcastle, Birmingham of London stage wil lopen, het kan allemaal. Allereerst zoeken wij een fantastisch stage bedrijf voor jou in Engeland, waarna wij op zoek gaan naar accommodatie. Ook zorgen wij ervoor dat je wordt opgehaald van het dichtsbijzijnde vliegveld van jouw stage stad. Deze service in totaal kost jou slechts €500,-. Go to Engeland!

Stage in Chelsea

Tijdens een stage in Engeland is het geweldig om in Londen te zitten. Ten eerste is het natuurlijk een bruisende stad met veel historie. Daarnaast heeft het veel hippe wijkjes zoals Soho en Tottenham. Maar ook moderne buurten zoals Chelsea worden steeds populairder. Vanwege het blitse leven en het feit dat veel kunstenaars zich hier hebben gevestigd, is Chelsea opkomend. Veel start-ups vestigen zich hier en veel kleine winkels worden hier geopend. Als jij je stage in Engeland wil doen, is Chelsea een geweldige wijk om er te wonen en werken. Onderstaand vind je een aantal plekken dat je zeker moet bezoeken of moet hebben gezien tijdens een stage in Chelsea.

stage Chelsea Engeland voetbal

 

Hippe winkels in Chelsea

Tijdens jouw stage in Chelsea moet je een aantal plekken zeker hebben bezocht. Aan de King’s Road zijn veel modewinkels en boetiekjes te vinden en in het centrum van Chelsea is één van de grootste Zara winkels gevestigd. Voor sieraden en design kleding is het beter om naar Sloane Street te gaan, waar je de grotere merken zult vinden. Zoals al eerder verteld, telt Chelsea veel kunstenaars, waardoor de kunst in de wijk is toegenomen. Het zorgt ervoor dat er veel hoogwaardige antiekwinkels en veilinghuizen zijn. Bezoek één van deze antiekwinkeltjes tijdens je stage in Chelsea. Het met eigen ogen zien van deze kunst is het bezoeken al waard. Ga naar King’s Road!

stage Chelsea Big Ben

Eten in Chelsea

Gedurende jouw stage in Chelsea zijn er voldoende mogelijkheden om heerlijk te lunchen en te dineren. De beroemde Engelse topkok Gordon Ramsay heeft hier zijn drie Michelin sterren restaurant gevestigd. Waarschijnlijk is een bezoek aan deze tent te duur, maar het geeft aan dat er in Chelsea smaak is. De King’s Road zit vol met leuke eettentjes en -bars die gelukkig wat goedkoper zijn. Hier moet je voor het diner zijn. Ook voor de lunch en brunch zijn er lekkere eetcafés te vinden in Sloane Avenue. Geniet van het lekkere eten tijdens jouw stage in Chelsea.

stage Chelsea Siem Vrienden

Nachtleven in Chelsea

Als je in Chelsea op stage bent, mag het nachtleven in deze wijk niet vergeten worden. Gelukkig zijn er veel leuke bars en clubs in Chelsea te vinden. De club Amnesia is er daar één van, waar je tot in de vroege uurtjes kan feesten. In meerdere zalen spelen verschillende DJ’s hun muziek, dus voor iedereen wat wils. Nog een andere bar aan de King’s Road is Juju, een wat meer exclusieve en relaxte bar. Hier kan je iets rustiger van een cocktailtje genieten. Geniet van de leuke en bruisende uitgaanssfeer tijdens jouw stage in Chelsea!