Stage in Engeland

Ben jij op zoek naar een leuke stage in Engeland? Bij GO Placements ben je aan het goede adres! Niet alleen zorgen wij ervoor dat je een fantastische stage krijgt in de door jou gewenste stage stad in Engeland, maar ook regelen wij accommodatie voor jou. Als laatste verzorgen wij een airport pick-up voor jou. Dit totaalpakket kost jou slechts €500,-. Meld je nu aan voor een stage in Engeland door op de “Apply” button te klikken! Gedurende je stage in Engeland zijn er genoeg manieren om je te vermaken.

Bezoek een festival in Engeland tijdens jouw stage

Tijdens je stage in Engeland zijn er genoeg manieren om een geweldige tijd te hebben. Niet alleen in de stad van jouw stage, maar ook daarbuiten heeft een stage in Engeland veel te bieden. Denk bijvoorbeeld aan de grote en beroemde festivals van Engeland. Het bezoeken van een van dit soort festivals is de ideale mogelijkheid om even bij te komen van jouw stage in Engeland. Onderstaand de leukste festivals op een rijtje!

Glastonbury Festival

Het Glastonbury Festival is een van de oudste festivals van Engeland. Dit festival vindt dit jaar plaatst van 22 tot en met 26 juni, normaal gesproken jaarlijks eind juni. Het festivalterrein bevindt zich in de regio Somerset, dat in het zuidwesten van Engeland. Tijdens dit festival kun je genieten van grote artiesten, zoals Adele, Coldplay en Muse. Er zijn op dit festival veel eet- en drinktentjes te vinden. Ook zijn er geweldige circus acts en theater shows op dit evenement! Bezoek het Glastonbury Festival tijdens je stage in Engeland!

Isle of Wight Festival

Het Isle of Wight Festival bevindt zich op het gelijknamige eiland dat in het Kanaal ligt. Sinds de jaren ’70 komen al de grootste artiesten en bands op dit festival. Grote namen die hier in het verleden hebben gespeeld, zijn The Who, Jimi Hendrix, The Doors en Joni Mitchell. Ben jij een echte rock liefhebber? Dan is dit het festival voor jou! Dit jaar wordt dit festival tussen 9 en 12 juni gehouden, normaal gesproken ook altijd begin juni. Ben jij in juni in Engeland voor jouw stage, koop dan kaartjes voor dit geweldige festival.

Parklife

Hou jij meer van hip hop en R&B dan is Parklife het festival voor jou! Het festival word jaarlijks gehouden in Manchester, in het begin van juni. Tijdens je stage in Engeland is dit een ideaal festival om lekker los te gaan. Dit jaar zijn er grote artiesten te gast: Chemical Brothers, Major Lazer en Ice Cube. Met een capaciteit van140,000 is Parklife een van de grotere festivals van Engeland.

T in the Park

Ben jij in juli in Engeland voor jouw stage? Dan is T in the Park zeker de moeite waard om te bezoeken! Dit festival vindt dit jaar plaats van 8 tot en met 10 juli in Perthshire, Schotland. T in the Park is een van de grootste festivals van Schotland met verschillende acts als The Stone Roses, Disclosure, The 1975 en plus Bay City Rollers. Tijdens dit evenement kun je op dit festival genieten van pop, rock, indie, electronic en techno. Dus hou jij van meerder muziekstijlen, dan moet je zeker bij dit festival zijn. Kortom, ben jij in de maanden mei, juni en juli voor jouw stage in Engeland, bezoek dan een van deze geweldige festivals. Het is de ideale manier om mensen te ontmoeten en bij te komen van jouw drukke stage week. Van welk genre je ook houdt, onder het genot van een hapje en drankje in combinatie met heerlijke muziek, wordt jouw stage periode een onvergetelijke ervaring.