Stage in Engeland

Ben jij op zoek naar een mooie mbo stage in Engeland? Door ons stage netwerk in Engeland kunnen wij voor jou in Engeland een leuk bedrijf waar jij de nodige ervaring op kan doen. Naast het zoeken naar een geschikte stage voor jou in Engeland, gaan wij op zoek naar huisvesting voor jou en word jij opgehaald van het vliegveld. Door de goede contacten die wij als GO Placements hebben met mbo stage bedrijven in heel Engeland, is het mogelijk om in Londen, Manchester, Birmingham of andere steden jouw stage te doen. Laat ons als GO Placements jouw stage in Engeland regelen, en wij zorgen ervoor dat je een onvergetelijke ervaring krijgt. Dit totaalpakket voor een stage in Engeland heb je al voor €500,-. Mail snel naar info@go-placements.com voor meer informatie!

Stage mbo in Engeland

Als mbo student is het af en toe lastig om een stage in het buitenland te vinden. Misschien beheers je het Engels nog niet heel goed, maar wil je het wel verbeteren. Daarom kunnen wij als GO Placements je daarbij helpen. Wij zoeken een geschikte mbo stage in Engeland, waarbij je naast je dagelijkse activiteiten ook de ruimte hebt om jouw Engels naar een hoger plan te brengen. Hieronder is een aantal leerzame sectoren te zien voor een mbo stage in Engeland.

stage Engeland mbo Londen

Toerisme stages voor mbo studenten

Met steden als Newcastle, Manchester, Liverpool en natuurlijk Londen trekt Engeland jaarlijks ontzettend veel toeristen. Zij zijn op zoek naar de authentieke Engelse cultuur en iconische gebouwen. Om deze toeristenstroom op gang te houden, heeft Engeland veel mbo stages te bieden in hotels and bed and breakfasts. Studenten vanuit het mbo zijn nodig in de front office, food and beverages en meer! Neem nu contact met ons op als je meer informatie wil hebben over hotel of toerisme stages voor mbo studenten in Engeland.

stage Engeland mbo studeren

Mode stages voor mbo studenten

Met een wereldstad op alle gebieden als Londen gebeurt er binnen de mode of fashion in de Engelse hoofdstad ontzettend veel. Niet alleen vind je in Londen de grootste kledingmerken, maar ook worden er steeds meer kleinere kledingzaakjes geopend in hippe wijken. Fashion in Londen was al groot, maar blijft ook meer en meer groeien. Nieuwe warenhuizen worden geopend en kledingbeurzen worden georganiseerd. Dat betekent meer kansen voor mbo studenten op een mode stage in Engeland. GO Placements kan je helpen bij het vinden van zo’n mbo stage!

stage Engeland mbo jongens

Mbo stages in de evenementenbranche

Met opkomende steden in Engeland als Liverpool, Manchester en Newcastle worden er steeds meer evenementen georganiseerd. Bij deze evenementen moet natuurlijk het nodige worden geregeld. Dit betekent meer kansen voor mbo studenten op een stage in één van deze steden. Natuurlijk staat Londen al bekend als evenementenstad. Wil jij graag een mbo evenementen stage vinden in Engeland? GO Placements zoekt deze voor jou!

SBB en gecertificeerde bedrijven

Natuurlijk zijn we bij GO Placements op de hoogte van het feit dat mbo studenten voor een stage in Nederland of in het buitenland een zogenoemde SBB-code nodig hebben. Dit betekent dat het gewenste stage bedrijf een leerbedrijf moet zijn. In ons netwerk hebben wij contact met zulke stage leerbedrijven in Engeland voor mbo studenten. Door middel van overleg en contact met het gewenste stage bedrijf en jouw school worden onduidelijkheden omtrent de SBB-code weggenomen. Neem dus snel contact op met GO Placements!