Stage in Londen – Nachtleven

Nachtleven in Londen tijdens jouw stage in Engeland

Londen is de hoofdstad van Engeland en is naast je stage in London het adres en een van de mooiste plekken ter wereld om uit te gaan. Genieten van een pint in een bar of een mixdrankje in de club in Londen is een ervaring die je moet mee maken. Hieronder volgt een aantal geweldige clubs en stijlvolle bars in Londen tijdens jouw stage. In Engeland is feesten tijdens jouw stage geweldig. Tijdens jou stage ga jij je verbazen hoe de inwoners uit Engeland feesten en elke club na jouw stage op zijn kop zetten. De clubs in Engeland en vooral Londen zijn next level.

stage Engeland nachtleven kroeg

 

De Boujis de grote club van Engeland

De Boujis in Londen is de club voor echte VIP’s en je zult er vast en zeker beroemdheden tegenkomen uit Engeland. Houd er echter wel rekening mee dat ook jij en jou stage vrienden op de gastenlijst moet staan voor deze club in Londen. Dat kan je gemakkelijk regelen door je in te schrijven op de website of een email te sturen of te bellen naar het nummer in Londen. Deze populaire club in Londen is altijd bomvol gezelligheid. De prijzen van deze club in Londen liggen wel hoger dan andere clubs in Engeland, maar de Boujis behoort dan ook wel tot een van de meest exclusieve clubs in Engeland. Het is zeker de moeite waard op tijdens jouw stage in Engeland deze club te bezoeken.

stage Engeland flessen

Ministry of Sound tijdens jouw stage in Engeland

Een andere formidabele club in Londen is de Ministry of Sound. Deze club is toegankelijker dan de Boujis en minder exclusief en daarom perfect om studenten van andere stage bedrijven te ontmoeten van over de hele wereld. The Ministry of Sound heeft drie stages waar bekendste dj’s van over de hele wereld komen. Uiteraard kom je ook in contact met de kwaliteiten van de dj’s uit Londen. Deze onwijs grote club biedt plaats voor een paar duizend gasten en je en je stage vrienden zullen er een onvergetelijke avond hebben in Londen! Jij en jouw stage vrienden zullen hier de tijd jullie leven hebben in Engeland!

stage Engeland nachtleven Ministry of Sound

De bars in Londen

Houd je meer van lokale (cocktail)bars, dan raden wij je aan om The Folley, De Absolut Icebar en Henry’s café bar te bezoeken tijdens jouw stage in Engeland. Al deze bars liggen in het centrum van Londen en zijn gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het openbaar vervoer in Engeland en vooral in Londen is zeer goed geregeld en zal je vaak gebruiken tijdens jouw stage in Londen. De taxi’s in Engeland zijn betrouwbaar en zullen jou in de late uurtjes weer veilig thuis brengen op je stage adres in Londen/ Engeland.

The Folly de bar tijdens jouw stage in Engeland

The Folly wordt beschouwd als een lokale bar die doordeweeks na werktijd vol loopt met de echte inwoners uit Londen van alle leeftijden. De bar heeft een breed assortiment aan dranken en je kan er een klein bijpassend hapjes bij nemen. Het interieur is indrukwekkend mooi en je zal je verbazen over de rustgevende sfeer die al het houtwerk creëert. hier komen echter niet veel mensen die stage lopen in Engeland, maar met jou vrienden van stage zal je hier onwijs goede herinneringen aan overhouden. Het vriendelijke personeel in Londen zal jou en stage vrienden altijd te woord staan met leuke feiten over de verschillende dranken in Engeland.

De Absolut Icebar als afkoeling na jouw stage

De Absolut Icebar is een van de meest unieke bars in Engeland. Het interieur is gemaakt van echt ijs, ja zelfs de tafels en de bar. Het is een onwijze aanrader om te bezoeken tijdens jouw stage in Engeland en aangezien de temperatuur van deze unieke bar in Londen onder de 5 graden Celsius ligt, krijg je een warm kleed aangeboden zodat je het binnen langer volhoudt. Perfect om een half uur tot een uur te genieten van een gekoeld drankje in een gekoelde atmosfeer en daarna door te gaan naar de andere uitgaansgelegenheden in Londen. Je zal merken dat als je deze bar in Londen bezoekt, je mensen vanuit heel Engeland tegenkomt. Dit is een bar die je niet mag missen tijdens jouw stage.

stage Engeland ijs

Henry’s bar in hartje Londen

Bij de prachtige Convent Garden in Engeland in het centrum van Londen kan je de bar Henry’s bezoeken. Mocht je vroeg klaar zijn met je stage of een dagje vrij hebben is dit the place to be na je stage in Londen! Henry’s biedt de hele dag door heerlijke maaltijden en tijdens het happy hour en dat duurt vaak langer dan een uur. Profiteer van deze mooie korting tijdens jouw stage, want tijdens het happy hour betaal je voor twee halve liter glazen maar € 4. Het interieur is wederom fantastisch. Er zijn meerdere lounge banken en als je de trap na beneden af gaat is er nog genoeg zit plek voor als het boven vol is. Deze bar wordt veel bezocht door de lokale Engelse studenten die net zijn afgestudeerd en ook in het buitenland stage, en ze zijn altijd in voor een gezellige babbel. Kortom, in het prachtige Engeland kan jij in Londen volop genieten van uitgaansgelegenheden tijdens jouw stage.