Stage in Londen – The London Dungeon

Stage Londen: The London Dungeon

Zin in een uitdaging op jou stage in Londen

Bezoek dan de beroemde en beangstigende London Dungeon tijdens jouw stage. Als je het aandurft raden wij je aan om na je werkdag met je nieuwe vrienden een bezoekje te brengen aan The London Dungeon.

stage London dungeon bloed

De must-see van je stage in Londen

bezoek tijdens jouw stage in London. The London Dungeon, een wereldberoemde attractie die jaarlijks veel toeristen en stage vrienden trekt. Volgens de Londenaren is het een must-see attractie. Ook in Amsterdam is er een London Dungeon, maar dat is maar een schijntje vergeleken met de in Londen. Met achttien interactieve voorstellingen en vele acteurs zullen ze jou de angst van jouw leven bezorgen. De reviews van duizenden mensen op The London Dungeon website liegen er niet om en vertellen jou dat het een geweldig avontuur is! Wij hebben zelf ook ervaren dat de Dungeon in London veruit de gaafste is om te bezoeken.

stage London nek klem

De griezelige geschiedenis van Londen tijdens jouw stage

1000 jaar geschiedenis tijdens jouw stage (waarbij de verhalen zijn op waarheid gebaseerd) komt naar boven, en je hoort geheimen die je zullen verbazen. De geschiedenis wordt verteld door echte acteurs, en dat doen ze zo goed, dat het een heel realistisch beeld geeft van de personen die in geschiedenis hebben geleefd. Laat je niet afschrikken door de geur die The London Dungeon hangt, want dat maakt het effect van vroeger alleen maar sterker. The London Dungeon is niet alleen eng en griezelig en laat vele mensen gillen, maar zal je ook onwijs moeten lachen. Neem plaats in ondergrondse ritjes die jou door de The London Dungeon heen leiden.

stage London dungeon schrik

Prijzen, locatie en reserveren voor The London Dungeon tijdens jouw stage

The London Dungeon wordt druk bezocht en het is aan te raden al vroeg van tevoren te boeken, zodat je niet uren in de lange rij buiten hoeft te wachten tot jij en jouw stage vrienden aan de beurt zijn om dit spektakel mee te maken. De prijzen van The London Dungeon voor 16+ zijn €29,50. Wij raden je aan via de officiële site kaarten te kopen, want is betrouwbaarder en vaak goedkoper dan de kaarten die door alternatieve websites worden aangeboden voor The London Dungeon. Neem wel je legitimatie mee naar deze activiteit, want hier zullen jij en jouw stage vrienden geen problemen mee krijgen. De locatie van The London Dungeon is bij County Hall, Westminister Bridge Road in Londen. Wij raden aan met het openbaar vervoer te gaan en te lopen vanaf de halte Waterloo. Het openbaar vervoer is gemakkelijk en zal je tijdens jouw stage vaker in Londen gebruiken.

stage London dungeon ingang

Een onvergetelijke herinnering en spreektaal tijdens en na jouw stage in Engeland

Houd je lach in, ook al is het nog zo spannend gedurende voorstelling van The London Dungeon. Er worden tijdens de voorstelling en de spannende ritjes namelijk foto’s gemaakt die je zeker op je stage zult terug zien. Die zie je na afloop en kan je eventueel kopen. De London Dungeon is ook een goede oefening voor je Engelse taal. Uiteraard wordt er in het Engels gesproken, en dat is eenvoudig te volgen voor de studenten van mbo en hbo niveau. Het Engels niveau van je stage ligt veel hoger dan het niveau van The London Dungeon, maar je neemt misschien wel nieuwe woorden op die jij tijdens jouw stage kunt gebruiken

Kortom: je zult nog lang napraten over de avonturen en verhalen die je mee maakt in The London Dungeon tijdens jouw stage. Neem gerust andere stage mensen mee, zodat je de mensen op je stage op een andere manier leert kennen.