Stage Liverpool

Ben jij op zoek naar een uitdagende en leuke stage in Engeland dan is Liverpool zeker een geweldige optie! Liverpool is een industriële stad en biedt talloze mogelijkheden betreft stages. Van een logistieke tot engineering stage, en van een sport management tot gezondheidszorg stage. GO stage Engeland regelt gemakkelijk een uitstekende stage voor jou in Liverpool. Niet alleen regelt GO stage Engeland een leerzame en uitdagende stage voor jou in Liverpool, maar ook regelt GO stage Engeland jouw accommodatie en word je opgehaald van het vliegveld. Dit totale pakket kost slechts € 500,-. Meld je nu aan voor een stage in Liverpool door op de “Apply” button te klikken!

Economie

Liverpool is in het noordwesten van Engeland gelegen en heeft één van de grootste economieën van het Verenigd Koninkrijk. De meeste inkomsten komen voort uit zowel de private als publieke dienstverlening. Ben jij op zoek naar een stage in de gezondheidszorg, bij een bank of in het onderwijs dan zit je in Liverpool goed. Door de aanwezigheid van een grote haven is Liverpool al twee eeuwenlang een belangrijke poort van zowel Engeland als het Verenigd Koninkrijk. Tegenwoordig is dit nog steeds het geval, wat veel mogelijkheden tot stages en banen schept binnen de logistiek, import en export en algemene dienstverlening. Ga op stage in Liverpool!

stage Liverpool centrum

Cultuur & Geschiedenis

Liverpool heeft een groot havengebied, waardoor de jaren heen duizenden schippers zijn aangekomen. Hierdoor zijn er in Liverpool veel verschillende religies bijeengekomen. Liverpool staat bekend als de grootste katholieke stad van Engeland. In Liverpool is de katholieke populatie groter dan in andere delen van het land. Met dank aan The Beatles werd Liverpool tijdens de jaren 60 het centrum van de culturele wereld. Tijdens je stage is het zeker de moeite waard om The Beatles story te bezoeken. Dit is ’s werelds grootste permanente tentoonstelling uitsluitend gewijd aan het leven en de tijden van The Beatles. Hier vind je video’s, mooie beelden en verhalen over het leven van de fabuleuze vier: John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Starr. Proef wat van de cultuur tijdens je stage in Liverpool!

stage Liverpool stadion

Vervoer

Vanuit Nederland is het gemakkelijkste om met Easyjet naar Liverpool te vliegen. Het Liverpool John Lennon Airport is vernoemd naar bandlid John Lennon van The Beatles. Gedurende je stage in Liverpool kun je gebruik maken van verschillende vervoersmiddelen zoals de bus, tram, trein en metro. Het is aan te raden om een abonnement aan te schaffen. Dit bespaart je een hoop geld en het bespaart je ook nog eens tijd. Ideaal om te reizen van je huis naar je stage in Liverpool.

stage Liverpool metro

Nachtleven

Tijdens je stage in Liverpool kun je volop genieten van het uitgaansleven. Er is in Liverpool voor ieder wat wils, van gezellige jazz barretjes tot grote discotheken die tot diep in de nacht open zijn. In Mathew Street zijn vele bars te vinden met live muziek. Met een drankje erbij is dit een geweldige manier om bij te komen van je stage week. Een ander populair uitgaansgebied is Concert Square. In de omgeving van dit plein zijn tientallen pubs, clubs, bars en restaurantjes te vinden. Tijdens je stage in Liverpool zou je hier in de weekenden zeker tot in de vroege uurtjes van de gezelligheid kunnen genieten. Bar Walkabout en clubs Modo en Ruby Sky zijn zeker de moeite waard om een keer langs te gaan. Geniet van de muziek en sfeer tijdens je stage in Liverpool!

 

stage Liverpool restaurant