Stage London

London is de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk, met 7,5 miljoen inwoners is London de grootste stad van de Europese Unie. De stad heeft veel prachtige bezienswaardigheden zoals de London Eye, Tower Bridge, Buckingham Palace en de Big Ben. London trekt jaarlijks miljoenen toeristen uit binnen en buitenland. Ook is London een van de grootste financiële centra ter wereld en is daarom een uitstekende stad om een stage te doen. GO stage engeland helpt je bij het vinden naar zo’n stage in London. Contact ons nu voor een stage in London! Dit stage totaalpakket kost slechts €500,-.

Economie

Naast Tokio, New York, Los Angeles, Chicago en Parijs heeft London de grootste stadseconomie van de wereld. De London stock exchange is een van de belangrijkste financiële centra ter wereld. London is tegenwoordig het politieke en culturele hart van het Verenigd Koninkrijk.
Van de beroepsbevolking is ruim 33% werkzaam in de financiële sector. Grote multinationals als Barclays, HSCB en Reuters hebben hun hoofdkwartier in Londen. Niet alleen staat London bekend om haar financiële sector ook is de detailhandel een belangrijke inkomsten bron. De stad is uitgegroeid tot een winkelstad met mooie grote winkelstraten als Bond Street, Oxford Street en Regent Street. Harrods en Marks & Spencer behoren tot de grotere warenhuizen van London. Kortom er zijn genoeg stage mogelijkheden in deze stad, GO stage engeland regelt gemakkelijk een leuke en uitdagende stage voor jou in London!

stage London kantoor

Vervoer

London kent verschillende manieren van transport: de trein, tram, bus, vliegtuig en taxi. Tijdens je stage in London is het makkelijk om van a naar b te komen met de metro. Het metro netwerk in London bestaat uit 11 verschillende metrolijnen. De metro in London wordt ook wel the tube genoemd, er worden dagelijks ruim 3 miljoen mensen vervoert. Tijdens je stage in London zal je de typische rode dubbeldekkers door de stad rijden. De dubbeldekkers zijn een handig vervoersmiddel voor de kortere afstanden. De losse bus, trein en metro kaartjes zijn vrij prijzig als je ze ter plaatste koopt. Het is daarom aan te raden om tijdens je stage in London een Oyster Card aan te schaffen deze kaart lijkt een beetje op de Nederlandse OV chipkaart.

stage London vervoer

Cultuur en Geschiedenis
 London

London is een bruisende stad met veel verschillende culturen: de Britse, Pakistaanse, Indische vormen de grootste groepen. Ongeveer 70% van de bevolking is blank en 58% van de bevolking is christelijk. Tijdens je stage in London kun je gratis talloze musea en galerieën bezoeken. Een aantal culturele hoogtepunten van London zijn: Victoria & Albert museum, Sherlock Holmes museum, Somerset House en Tricycle Theatre. Ook mogen de London Eye, Tower Bridge, Buckingham Palace en de Big Ben natuurlijk niet ontbreken tijdens jouw stage in London!

stage London cultuur en geschiedenis

Uitgaansleven

Gedurende je stage periode in London kun je in je vrije tijd genieten van het bruisende uitgaansleven. Het uitgaansleven van London is erg divers er is voor ieder wat wils. Van gezellige Engelse pubs tot grote clubs en van cocktailbars tot leuke restaurantjes. In London zijn meer dan 5000 pubs te vinden! De pubs gaan dicht om 23:00 dicht, echter gaat het nachtleven door tot in de vroege uurtjes. De minimum leeftijd om alcohol te nuttigen in Engeland is 18 jaar. Beroemde uitgaansbuurten zijn Old Compton Street waar vooral publiek uit de gay scene op af komen. Daarnaast kun je in de buurt van Notting Hill en Ladbroke Grove tot diep in de nacht stappen. Houd je meer van alternatief? Dan is Old Street en Shoreditch een aanrader! Er zijn meerdere stijlen te vinden in uitgaansbuurten als Angel en Camden.

stage London nachtleven

Beschikbare Stages in London:

 • MARKETING STAGE IN London

 • LOGISTIEK STAGE IN London

 • E-COMMERCE STAGE IN London

 • TOERISME STAGE IN London

 • TECHNIEK STAGE IN London

 • VERKOOP STAGE IN London

 • VASTGOED STAGE IN London

 • HOTEL STAGE IN London

 • EVENEMENTEN STAGE IN London

 • PROJECT MANAGEMENT STAGE IN London

 • PERSONEELSMANAGEMENT STAGE IN London

 • ACCOUNTANT STAGE IN London

Stage Proces


1: Vul je gegevens in | 2: Gratis Skype gesprek | 3: Zoeken stage |4: Droomstage gevonden!