Stage in Engeland

Wil jij een leuke stage bij een fantastisch bedrijf volgen in Engeland? Go stage engeland kan je helpen een stage in Engeland te vinden bij een leerzaam bedrijf. Allereerst zorgen we ervoor dat jij bij een geweldig stage bedrijf in Engeland komt. Daarna helpen wij jou ook bij het vinden van een accommodatie en verzorgen wij de airport pick-up. Het maakt niet uit of je naar Londen, Manchester, Liverpool of Birmingham wil, door onze jarenlange ervaring regelen wij een onvergetelijke stage voor jou in Engeland. Voor dit complete geheel betaal je maar €500,-. Neem contact met ons op door op de ‘Apply’ button te klikken.

stage Engeland huisvesting woonkamer

Huisvesting tijdens jouw stage in Engeland

Ook met betaalbare huisvesting voor een stage in Engeland kunnen wij jou helpen bij GO. Door onze uitgebreide kennis van huisvesting in Londen, Manchester, Liverpool en Birmingham bieden wij de perfecte service. Niet alleen luisteren we naar jouw wensen voor een huisvesting tijdens je stage in Engeland, maar ook zoeken wij de meest voordelige optie voor jou. Het regelen van een huisvesting in Engeland geldt zowel voor een stage als een taalcursus in Engeland. Gedurende het Skype-gesprek leggen wij al deze voordelige opties aan je voor. Zoals al eerder verteld, zit het vinden van huisvesting voor jou inbegrepen in het totaalpakket voor een stage in Engeland.

stage Engeland huisvesting keuken

Wonen in een studentenhuis tijdens jouw stage in Engeland

Tijdens jouw stage in Engeland zijn er verschillende opties voor huisvesting. Door ons netwerk met studentenorganisaties en andere huisvesting websites kunnen wij je aan een kamer in een studentenhuis óf in een eigen appartement helpen. In een studentenhuis woon je gemiddeld met drie à vier andere mensen samen. Met deze studenten deel je meestal een keuken, badkamer en in sommige studentenhuizen ook een woonkamer. Natuurlijk heb jij ook je eigen kamer binnen de huisvesting waar je je lekker rustig kan terugtrekken. Maar wonen in een studentenhuis is de ideale mogelijkheid om internationale studenten te leren kennen en met hen op te trekken.

stage Engeland huisvesting a

Jouw eigen appartement als huisvesting in Engeland

Ook is het mogelijk om tijdens jouw stage in Engeland een eigen appartement te hebben. Of dit nou in Londen, Manchester, Liverpool of Birmingham is, GO Stage Engeland kan het regelen voor jou. Zeker als je met meerdere studenten samen op stage gaat in Engeland, is een appartement delen als een huisvesting een mooie optie. Uiteindelijk bespaart dat jou extra kosten doordat je gezamenlijk gas, water en licht betaalt. Daarbij is het uiteraard heel gezellig om samen naar je stage in Engeland te reizen daarbuiten activiteiten te ondernemen. Deel jouw huisvesting!

stage Engeland rode koffer

Wonen in een Engels gastgezin tijdens jouw stage

Wanneer je ervoor kiest om een taalcursus te doen in Engeland, is wonen in een Engels gastgezin een leerzame mogelijkheid en uitstekende huisvesting. Niet alleen heb je heel de dag door de kans om Engels te leren, maar ook kan je de Engelse cultuur leren kennen. Denk hierbij aan Engelse normen en waarden, de Engelse keuken en onderlinge communicatie tussen Engelsen.

Hoe verloopt de zoektocht naar huisvesting voor jouw stage in Engeland?

Allereerst meld jij je aan voor een stage in Engeland. Na een introducerend Skype-gesprek met één van onze medewerkers, gaan wij aan de slag met het zoeken naar een geschikt en leuk stage bedrijf voor jou in Engeland. Wanneer wij zo’n bedrijf hebben gevonden en jij daar aan de slag kan, gaan we voor jou op zoek naar huisvesting. Daarbij houden we uiteraard rekening met jouw wensen. Vervolgens leggen wij opties voor huisvesting aan jou voor, waaruit jij eindelijk een keuze kan maken. GO to Engeland!