Surfen in Engeland

Surfen in Engeland

Heb je altijd al willen stage lopen in Engeland? Wij als GO Placements hebben door ons netwerk in Engeland veel contacten om zo’n onvergetelijke ervaring voor jou waar te maken. Stage lopen in verschillende steden in Engeland, zoals Birmingham, Manchester, Liverpool en natuurlijk Londen, is allemaal mogelijk. Wij gaan tijdens jouw zoektocht naar een geschikt stage bedrijf in Engeland ook op zoek naar een accommodatie en verzorgen wij een airport pick-up. Alles bij elkaar kost jou dit slechts €500,-. Neem snel contact met ons op door een mail te versturen naar info@go-placements.com of door op de ‘Apply’ button te klikken. Ga op stage naar Engeland!

stage England surfen

 

Ga surfen tijdens je stage in Engeland!

Tijdens jouw stage in Engeland kan je jouw vrije tijd natuurlijk doorbrengen in de stad van jouw stage. Maar ook kan je een keer een uitdagende trip plannen naar de mooie uithoeken van dit prachtige land. Ga bijvoorbeeld surfen in Cornwall! Het is misschien niet de eerste plek waar je bij surfen aan denkt, maar het is waar surfparadijs met de hoge golven van de Atlantische Oceaan. Deze regio in Zuidwest-Engeland is waarschijnlijk ook de mooiste van allemaal met haar 300 stranden. Gedurende jouw stage is surfen in Cornwall de ideale mogelijkheid om buiten jouw stage om iets leuks en actief te doen. Aangezien Cornwall een toeristische regio binnen Engeland is, zijn er genoeg manieren om vanuit jouw stage stad naar deze mooie regio te reizen. Ga surfen in Engeland!

stage Engeland surfen boscombe

Cornwall, de ideale plek om te surfen

Met name de noordelijke kust van Cornwall is uitermate geschikt om te surfen, met als hoofdstad van het surfen Newquay. Rondom Newquay heb je bijvoorbeeld Lusty Glaze Beach waar vooral beginners komen om te surfen en degelijke surfers. De golven hier zijn hier ongeveer van heup- tot schouderhoogte wat het surfen aangenaam maakt.
Een ander mooi strand om te gaan surfen is het Tolcarne Beach bij Newquay. Dit is een familiestrand met een lange zandstrook met veel kliffen. Hier komen allerlei soorten mensen om te surfen, van beginners tot meer ervaren surfers. Daarbij heeft Tolcarne Beach veel strandwinkels, bars and strandhutten om even lekker bij te komen van jouw stage onder het genot van een hapje en drankje. In de zomer kan het wel druk zijn door de vele mensen en families die komen.

Binnen de regio van Newquay ligt Fistral Beach dat degelijke surfers tot meer gevorderden in Engeland aantrekt. Als je meer uitdaging wil met wat hogere golven, moet je hier naartoe. Het hele jaar door zijn de golven hier hoog en constant. Door de lange strandstrook is er ook voldoende ruimte om te surfen, wat natuurlijk een belangrijk punt is. Het enige minpunt is dat het in juli en augustus iets te druk is, maar de stage periodes zijn gelukkig meestal voor deze tijd afgelopen. Ga surfen bij Fistral Beach!

Net buiten Newquay, iets ten zuiden daarvan, ligt Widemouth Bay Beach waar de golven hoog zijn. Dit strand is uitstekend om te gaan surfen en is ook nog eens relatief rustig. Tijdens het surfen hoef je niet heel goed op te letten op andere surfers. Dit maakt het surfen hier een zowel actieve als ontspannende activiteit tijdens je stage in Engeland.

Ga surfen in Engeland!

Vergeet tijdens je stage in Engeland niet om Cornwall te bezoeken en daar te gaan surfen. Het heeft verschillende stranden waar je uitstekend kan surfen en bijkomen van een vermoeiende week bij jouw stage bedrijf. Van de bus tot de trein, er zijn voldoende mogelijkheden om vanuit heel Engeland af te reizen naar Cornwall en te gaan surfen.