Wie is Go Stage Engeland?

GO Engeland is een onderdeel van GO Placements; een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van stages, huisvesting en vrijwilligerswerk  over de hele wereld. GO Placements heeft twee kantoren waarvan één in Lissabon, Portugal en één in Kaapstad, Zuid Afrika. Natuurlijk hebben wij ook een team in Nederland om eventueel met jou te kunnen afspreken. Onze websites zijn ondermeer stage-afrika, stage-spanje , stage-duitsland , gointernshipafrica en gointernshipeurope. Stage Engeland is een speciale tak binnen GO Placements die gespecialiseerd is in het vinden en regelen van stages in Engeland. Daarnaast helpt Stage Engeland jou bij andere zaken als accommodatie en vervoer. Daarmee is onze service 360 graden en helpt GO Stage Engeland jou niet alleen met je stage maar ook met de complete stage ervaring.

Onze Missie

Onze missie is om de perfecte stage voor jou te vinden en te zorgen dat jouw stage periode een is waar je een mooie tijd hebt gehad in Engeland. Daarom wil GO Placments zo veel mogelijk helpen met de randzaken om een stage heen om de ervaring in Engeland voor jou zo prettig mogelijk te maken. Tegelijkertijd zoeken wij een stage die een zeer leerzame en belangrijke ervaring is geweest voor jouw toekomstige carrière . GO Placements denkt daarom graag mee met de student en luistert graag naar jouw verhaal.

stage-engeland-studeren

Stage Engeland procedure

Als jij je hebt aangemeld bij ons plannen wij een Skype meeting met jou in om je te leren kennen en te luisteren naar jouw stage eisen. Als je vervolgens de eerste aanbetaling hebt gedaan van 250 euro gaan wij aan de slag voor jou. Met behulp van onze portfolio van bedrijven en onze connecties in Engeland vinden wij een stage voor jou die aan jouw eisen voldoet. Als we eenmaal een geschikt stage adres voor jou hebben gevonden plannen wij een Skype meeting in tussen jou en het bedrijf dat de stage plek aanbiedt. Als we van alle kanten een GO krijgen beginnen wij met zoeken voor een accommodatie voor jou in Engeland voor een goede prijs en binnen een kleine afstand van jouw stage adres. Bij GO Stage Engeland is jouw verhaal voor ons het belangrijkst en leveren wij een persoonlijke service aan jou. Het is dan ook onze taak om alle partijen; scholen, ouders, bedrijven en studenten blij te maken.

Waarom een stage in Engeland?

Engeland heeft een ontzettend sterke en gedreven bedrijfscultuur waar je als stagiair veel stappen zult maken in je eigen professionele ontwikkeling. De Engelse taal wordt hier uiteraard op het hoogste niveau gesproken en daarnaast zijn Engelsen serieus als het om hun werk gaat. Engeland heeft een van de grootste economieën van de wereld met een grote industriële en financiële sector verdeeld over veel grote steden. De vele verschillende sectoren bieden veel mogelijkheden voor stages in Engeland. Britten kunnen vrij formeel zijn en deze formele bedrijfscultuur zal je veel leren over bedrijfsetiquette in Engeland die zeer waardevol zijn bij grote bedrijven.

stage Engeland dans

Cultuur en Natuur

Engeland heeft naast een groot bedrijfsleven ook veel te bieden qua natuur en cultuur. Van gezellige Britse pubs tot het heuvelachtige landschap tot de prachtige eeuwen oude Engelse architectuur en kunst. Engeland is een land met een geschiedenis en vele tradities. Een stage in Engeland is een goede keuze omdat de Britse bedrijfscultuur je veel kan bijbrengen op het gebied van professionaliteit en daarnaast leer je ontzettend veel van werken in een omgeving waar Engels op het hoogste niveau wordt gesproken.

stage Engeland beefeater